Aanbod

Directe link: productoverzicht

 

Hydrocultuur:
Planten op hydrocultuur zijn gebruiksvriendelijk. Hydrocultuur is het systeem waarbij planten in poreuze korrels van gebakken klei staan. In deze kleikorrels zijn ze gekweekt. De kleikorrels nemen water met voeding op en geven dit geleidelijk aan af aan de plant. Onder in de bak zit een watervoorraad. Met een watermeter kan er precies worden afgelezen of de planten nog genoeg water hebben.

Grondcultuur:
Grondcultuur eist in tegenstelling tot hydrocultuur iets meer groene vingers. Maar ook hier zijn natuurlijk enkele stelregels die gehanteerd kunnen worden. Je moet met het watergeven aanvoelen of de plant water nodig heeft of niet. Vaak is het voelen aan de grond al voldoende. Ook hier zijn watermeters voor beschikbaar om het eenvoudiger te maken. Het assortiment planten met grondcultuur is uitgebreider dan bij hydrocultuur. Ook is grondcultuur vaak prijstechnisch interessanter dan Hydrocultuur.

Zeoponic:
Dit substraat werkt in principe hetzelfde als de kleikorrels, met het verschil dat zeoponic meer water opneemt en een betere luchtporienvolume heeft. Zeolieten slaan voedingstoffen op die daarna weer aan de planten worden afgegeven. Daarnaast heeft zeoponic een zeer stabiele pH waarde waardoor de planten de voedingstoffen makkelijker kunnen opnemen. Zeoponic wordt toegepast bij potplanten met grondwortels. Het voordeel dat dit bied is het gebruiksgemak van de hydrocultuur en de extra mogelijkheden van de grondcultuur.

Groene potplanten:

Groene potplanten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten hieronder enkele voorbeelden van potplanten in kantoorgebouwen.

 

Bloeiende potplanten:

Het assortiment bloeiende potplanten is zeer ruim. Hier is het belangrijk om te vertellen dat iedere soort zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Bijvoorbeeld in bloeiwijze, bloeiduur, en onderhoud.

 

Potten en bakken:

Ook hier is het aanbod zeer groot. Vaak wordt er als eerste een keuze gemaakt van welk materiaal de pot of plantenbak moet zijn. Je kunt hierbij kiezen uit kunststof; metaal; natuurlijk materiaal; of keramiek. Ook leveren wij bakken voor buiten met daarin een mooie grote groene plant zoals buxes of conifeer. Dit geeft de ingang van een kantoor of bedrijfspand een professionele uitstraling.

 

 

 

Plantenmuur:

De luchtvochtigheid in huis of kantoor is vaak laag. De Plantenmuur zorgt voor een optimale luchtvochtigheid wat een positieve bijdrage levert aan het welbevinden van mensen. Bovendien bewijst onderzoek dat mensen productiever werken en de creativiteit toe neemt.
De Plantenmuur verdampt afhankelijk van de standplaats 1.5 tot 3 liter water per dag.

Daarnaast geeft de Plantenmuur een sfeervolle uitstraling en absorbeert het schadelijke stoffen uit u leef- en werkomgeving.
Deze stoffen worden vervolgens in de plant of wortel opgeslagen en afgebroken. Dit heeft een positieve uitwerking op de gezondheid van de mensen en de kwaliteit van het arbeidsproces.

Ook levert een plantenwand  een betere akoestiek. Met name bij kantoren waar veel mensen werken. De bladeren van de planten zorgen voor dit mooie resultaat.

Deelbare Plantenmuur   Dubbelzijdig Groen

      

 

Planten als relatiegeschenk:

Heeft u hier wel eens over nagedacht? Uw klant krijgt een duurzaam,levend, maatschappelijk verantwoordt geschenk. Dit past uitstekend in het M.V.O. beleid van deze tijd. De pot kan bijvoorbeeld bedrukt worden met uw naam of logo! De positieve eigenschappen van de planten spreken natuurlijk voor zich. Heeft u zelf creatieve ideeën? Wij denken graag met u mee.

IMG-20150905-WA0003    IMG-20150905-WA0001

 

 

Productoverzicht Geweldig Groen:

In onderstaande link vindt u een productoverzicht op basis van een vaste prijs. Heeft u andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

productoverzicht