Interesse?
U wilt vooraf graag weten waar u aan toe bent als u met ons in zee gaat. Dat is logisch. Dat willen wij ook. Daarom werken wij volgens een helder stappenplan:

Stap 1: Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en idee├źn. Welke uitstraling moet er komen? Welke kleuren passen er in de ruimte? Welk budget is er beschikbaar? Wat kunnen wij voor u betekenen? Starten met bijvoorbeeld een afdeling of verdieping, is natuurlijk ook mogelijk!

Stap 2: Het voorstel

u krijgt van ons een helder voorstel. Zodat u vooraf precies weet wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Wij komen het voorstel graag persoonlijk toelichten. Heeft u in de tussentijd vragen of aanpassingen? Dan passen wij het voorstel voor u aan. Wilt u in eerste instantie een proefbeplanting hebben? Geen probleem, wij zorgen hiervoor!

Stap 3: Start samenwerking

Wij gaan voor u aan de slag. Het begint bij het leveren van kwalitatief goede planten. Elke plant welke wij leveren wordt fysiek gecontroleerd op kwaliteit wortels, blad en ongedierte. Het verzorgen van de planten na levering is natuurlijk net zo belangrijk. Wij hebben verschillende mogelijkheden om u hierbij te ondersteunen, zoals onderhoudscontracten of abonnementen. Zijn er gedurende de samenwerking vragen of andere wensen, neem dan direct contact met ons op.