Na het leveren van kwalitatief goede planten begint het eigenlijke werk pas. Hoe houd ik de planten mooi en groen, zodat ze hun positieve eigenschappen voor de ruimte en de medewerkers niet verliezen? Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Altijd in overleg natuurlijk, vraag naar de mogelijkheden. Hieronder alvast enkele voorbeelden.

Totaalonderhoud, exclusief of inclusief plantvervanging

Hierbij komen wij eenmaal per 4 weken bij u langs om het waterniveau te controleren en zo nodig bij te vullen, de planten schoon te maken en eventueel snoeiwerk toepassen. Daarnaast scouten wij de planten op ongedierte en dienen wij eventueel preventieve of curatieve plantbescherming toe. Enige malen per jaar wordt er voeding toegediend. De plant wordt vervangen indien de klant hiervoor een contract heeft afgesloten.

Periodiek onderhoud

U heeft hierbij de keuze uit 2, 3  of 4 bezoeken per jaar. De werkzaamheden zijn gelijk aan Totaalonderhoud, alleen dient de opdrachtgever er zelf zorg voor te dragen dat de planten tijdig water krijgen toegediend.

Planten zelf onderhouden

Natuurlijk kun je zelf de planten onderhouden. Om je hierbij te helpen geven wij  bij de de levering van de planten een aantal verzorgingstips. Door middel van een professioneel watergeefsysteem hebben de meeste planten 1 maal in de 3-4 weken water nodig. Je kunt aan de watermeter direct zien of de plant water nodig heeft of niet. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te doen. Gebruik lauw water om de planten te begieten dit is beter voor de beworteling.