Over ons

Wij zijn van mening dat er veel meer met planten mogelijk is. De positieve eigenschappen van planten zijn voor het grote publiek onbekend. Wij vertellen dit aan onze klanten zodat zij kunnen profiteren van de voordelen die planten bieden. Dit doen wij op een creatieve, slimme, eerlijke manier waardoor wij onderscheidend zijn t.o.v. andere interieur beplanters.

Geweldig Groen heeft veel kennis van de plantenmarkt en werkt alleen met leveranciers die kwaliteit leveren. Het liefst direct bij de kweker vandaan en duurzaam geteeld. Achter elke plant zit een verhaal. Dit verhaal en deze passie willen wij delen met de klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe de planten gekweekt worden en welke positieve eigenschappen ze hebben. Onze leveranciers telen hun planten door middel van aardwarmte. Deze duurzame teeltwijze vinden wij belangrijk omdat wij graag onze verantwoordelijkheid nemen voor Moeder Aarde. Wij nemen u graag mee naar een kwekerij om dit te laten zien.
Door slim in te kopen en weinig voorraad te hebben kunnen wij onze producten tegen een eerlijke prijs in de markt zetten. Daarnaast willen wij een eerlijke prijs aan onze leveranciers betalen. Wij zijn namelijk van mening dat ondernemen betekent dat je elkaar wat gunt. ‘Samen bereik je meer’.

Wij denken graag met onze klanten mee en bespreken in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden. Wij geven daarbij graag advies wat wel en niet kan in bepaalde situaties. Gewoon een eerlijk en goed advies wat moet leiden tot tevreden klanten.